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MCF on Twitter: "Nem tudo são boas notícias nos números que o INE publicou há pouco sobre pobreza, mas há boas notícias. Cada décima de ponto são milhares de vidas que mudam para melhor. É assim que se avaliam políticas.… https://t.co/PWCmJ61M
Nem tudo são boas notícias nos números que o INE publicou há pouco sobre pobreza, mas há boas notícias.

Cada décima de ponto são milhares de vidas que mudam para melhor.

É assim que se avaliam políticas.
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11 days ago by hthief
O entãosismo | Opinião | PÚBLICO
É possível ser-se conservador, liberal ou socialista e ser-se decente, honesto e inteligente. Vou mais longe mesmo e direi que é por serem decentes, honestas e inteligentes que a maior parte das pessoas de quem discordo pensam como pensam — e ainda bem. Mas não é possível ser um “entãosista” e ser-se intelectualmente honesto. Qualquer pessoa que queira dar um contributo ainda que pequeno à humanidade precisa de crescer para lá do entãosismo e tratar os entãosistas com o escárnio que ...
whataboutism  portugal  politics  journalism 
12 days ago by hthief
Where to eat with the locals in Lisbon | The Independent
Portugal is gaining an international reputation for its cooking, particularly for creative cuisine. We asked Spotted by Locals’ team in Lisbon to recommend where to sample the best food in the capital, from restaurants serving the city's celebrated seafood to fine dining.
portugal  lisbon 
19 days ago by andyscotuk
Café–Pasterlaria Versailles: Lisbon Restaurants Review - 10Best Experts and Tourist Reviews
Café–Pasterlaria Versailles Restaurants in Lisbon: Read reviews written by 10Best experts and explore user ratings. An absolute gem of a café, Versailles dates from the early 1920s and stands replete with original marble-clad walls, decorative stained glass panels and dripping chandeliers. The bygone ambiance is immediately disarming and customers can spend several minutes taking in the scene before remembering to order. The speciality here is hot chocolate, a rich dark concoction that can only be drunk slowly, especially if coifed with a dollop of whipped cream. Staffed by a small army of bowtied waiters in smart tunics, Versailles is always busy, mostly with locals who still appreciate the yesteryear elegance of Lisbon's most famous teahouse.
lisbon  Portugal 
19 days ago by andyscotuk

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